De verkoop van Aan de Nieuwe Vaart fase 1 is afgelopen jaar succesvol verlopen. Enkel de meest exclusieve kavel is nog beschikbaar. Samen met een serre aan de zijgevel en een erker aan de voorgevel is type Cyper nr 19 mooi gelegen langs de Nieuwe Vaart zelf. Hier is het maximaal genieten van de omgeving en een grote kavel van ruim 600m2. De voorbereidingen voor de bouw van fase 1 zijn reeds in volle gang. Begin 2020 gaan de palen de grond in en start de bouw van fase 1!

Ook de verkoop van fase 2 verloopt voorspoedig. Van de 15 woningen zijn inmiddels meer dan de helft van de verkoopcontracten getekend. Heeft u interesse in een twee-onder-een-kapwoning of een vrijstaande villa? Neem dan contact op met Linda Vijverberg van Van Baar Makelaars via 0174 – 638750 of linda@vanbaar.nl. Dan kunt u nog steeds in aanmerking komen voor één van de prachtige woningen. De kans bestaat immers dat opties niet in een koop worden omgezet.

Namens Team Aan de Nieuwe Vaart wensen we u fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en duurzaam 2020!