Het is een locatie die nog het meest aan een buitenverblijf doet denken. Net even buiten het centrum van een dorp of stad, middenin het groen. Dat is het beeld van het project ‘Aan de Nieuwe Vaart’. Pal aan het gelijknamige water komt een intiem project van slechts 38 vrijstaande en halfvrijstaande woningen te staan. Niet toevallig was de belangstelling ervoor overweldigend, zowel in fase 1 als in fase 2. Interesse? Schrijf u vandaag nog in als reserve kandidaat bij Van Baar Makelaars !

 

Veel woonoppervlakte op grote kavels

Aan de Nieuwe Vaart is een langgerekt plan met opvallend grote kavels: alle woningen staan op een lap grond van 300 vierkante meter of meer. Ook de woningen zijn ruim. De vrijstaande villa’s – beukmaat 6,60 meter – hebben 175 vierkante meter woonoppervlakte, de twee-onder-een-kapwoningen doen er met minimaal 161 vierkante meter niet veel voor onder. Dat levert beneden een ‘kast’ van een woonkamer op in goed Westlands: 10 meter diep! Boven zijn er drie slaapkamers de vinden, die ook alle drie weer royale afmetingen hebben. Badkamers hebben de luxe van zowel een bad als een douche. En dan is er nog een tweede verdieping die makkelijk in nóg twee kamers kan worden opgedeeld. De auto staat veilig in de garage.

 

Comfortabel en duurzaam

Erkers, uitbouwen en dakkapellen maken het mogelijk om de woning helemaal naar de eigen wensen toe te snijden. Extra aandacht is er besteed aan het wooncomfort. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping is er comfortabele vloerverwarming. Die warmte wordt geleverd door de innovatieve lucht/water-warmtepomp, zonnepanelen voorzien in de elektriciteitsbehoefte. Daarmee is elke villa klaar voor de toekomst. Bij de prijs inbegrepen is al de luxe inrichting van de badkamer.

 

Inschrijving

Het project van slechts 38 woningen is verdeeld in een tweetal fasen. Op 28 oktober sloot de inschrijving voor fase 2. Niet ingeschreven, maar toch wel geïnteresseerd? Dan kunt u nog steeds in aanmerking komen voor een (half)vrijstaande villa. Van fase 2 zijn alle woningen nog onder optie. De kans bestaat dus dat die opties niet in een koop worden omgezet. En ook in fase 1 zijn nog drie woningen te koop (waarvan twee onder optie): bouwnummers 8, 14 en 19. De prijzen beginnen rond de 5,5 ton. Voor een locatie als deze, met ongekend ruime villa’s, is dat een scherpe aanbieding. Van Baar Makelaars geeft u graag meer informatie!