Op 17 oktober start de verkoop van de tweede fase van woonproject Aan de Nieuwe Vaart in ’s-Gravenzande. Een groot deel van de eerste 23 twee-onder-een-kapwoningen en villa’s is al verkocht, de laatste 15 van fase 2 zijn nog allemaal vacant. Maar wees er snel bij, want de verkoop van de eerste fase – eerder dit jaar – ging razendsnel.

 Als locatie voor de aftrap is gekozen voor makelaarskantoor Van Baar Makelaars aan de Secretaris Verhoeffweg 19E in Naaldwijk. Tijdens de bijeenkomst kan informatie worden ingewonnen over onder andere het verschil in woningtypen, de duurzaamheid van de woningen, de koperskeuzelijst en de toegepaste materialen. Het verkoopteam van Aan de Nieuwe Vaart is aanwezig voor het beantwoorden van uw vragen.

De verwachtingen voor de tweede fase zijn hoog gespannen. De 39 twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s komen te staan op een van de mooiste plekken van ’s-Gravenzande. Daarbij zijn de woningen zó ontworpen, dat ze op een organische manier één zullen worden met de omgeving. Andere pluspunten zijn de fraaie verkaveling, diversiteit in woningtypen, positionering aan het water en de prachtige ligging langs de Nieuwe Vaart en de ecologische zone. En ‘last but not least’ heeft u met nieuwbouw de komende jaren minimaal onderhoud en een lage energierekening.

De start verkoop fase 2 volgt op de eerst fase van het verkooptraject, eerder dit jaar. Die bleek uitermate succesvol; in korte tijd was meer dan tachtig procent van de woningen verkocht. Ontwikkelaar Dutch Housing Company is daarom blij met deze nieuwe fase om geïnteresseerden te kunnen helpen die in de eerste fase geen woning konden bemachtigen. Mis de start van fase 2 daarom niet, het verkoopteam staat gereed! De bijeenkomst zal plaatsvinden tussen 16.00 en 18.00 uur. U bent dan van harte welkom.