Tijdens de zomervakantie hebben we niet stil gezeten. Diverse mensen die interesse hadden in een prachtige villa of twee-onder-een-kapwoning namen contact met ons op en vele gesprekken zijn gevoerd. Met als resultaat dat al 70% van de woningen in de onderscheidende villawijk Aan de Nieuwe Vaart is verkocht!

 

Start bouw dit jaar

Met nu al 70% verkocht verwachten we dit jaar nog te kunnen starten met de bouw van de eerste fase Aan de Nieuwe Vaart! Wees er snel bij voor de laatste woningen.

 

Neem contact op voor de laatste woningen

Er is nog keuze uit twee vrijstaande villa’s en vijf twee-onder-een-kapwoningen. Mooi gelegen aan de Nieuwe Vaart of juist aan de ecologische zone. Stuk voor stuk zijn het woningen met een aansprekende architectuur en een fijne plattegrond. Wilt u weten welke woningen dit zijn? Neem dan contact op met onze verkoopbegeleider Thea de Groot via verkoop@dutchhousingcompany.com of 070 – 820 99 68.

 

Helemaal klaar voor de toekomst

De eigentijdse woningen Aan de Nieuwe Vaart zijn uiterst duurzaam. De woning is full-electric en helemaal klaar voor de toekomst. Op zowel de begane grond als de eerste verdieping heb je heerlijk vloerverwarming. Dat is lekker thuiskomen!