De verkoop van fase 1 Aan de Nieuwe Vaart is in volle gang. Er is veel animo voor de 2/1-kapwoningen en de vrijstaande villa’s en de verkoop verloopt voorspoedig. Planning is om in het 4e kwartaal van dit jaar al te starten met de bouw van deze woningen. Neem contact op met onze verkoopbegeleider Thea de Groot en stuur een email naar verkoop@dutchhousingcompany.com als u meer informatie wenst over de laatste beschikbare woningen.

 

Bouwrijp maken

Op de locatie is er de afgelopen tijd hard gewerkt om te zorgen dat straks de bouw kan gaan starten. Eén van deze voorbereidingen is het bouwrijp maken van de grond. Dit wordt het komende kwartaal afgerond.

 

Persoonlijke begeleiding

Dutch Housing Company verkoopt de woningen met haar eigen verkoopbegeleider Thea de Groot. In een persoonlijk gesprek licht zij toe hoe het project Aan de Nieuwe Vaart is opgebouwd en begeleidt zij u graag bij de aankoop van uw woning. Zij informeert u graag over de laatste stand van de verkoop.

 

We wensen u een fijne zomer!