Donderdag 6 juni a.s. start de verkoop van de eerste fase van project Aan de Nieuwe Vaart in ’s-Gravenzande: een kleinschalige villawijk waarvan de eerste fase bestaat uit 23 exclusieve twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s.

De start verkoop vindt plaats bij Van Baar Makelaars aan de Secretaris Verhoeffweg 19E in Naaldwijk. U bent van harte welkom tussen 16:00 uur en 18:00 uur.

Tijdens de start verkoop kunt u alle informatie verkrijgen over de verschilende woningtypen en zijn de makelaar en ontwikkelaar aanwezig om u persoonlijk te woord te staan.

Op de grens van water en groen

Aan de Nieuwe Vaart is een kwalitatief hoogwaardige villawijk waar de woningen zijn ontworpen in harmonie met het polderlandschap. Sfeervol buiten wonen op een ruime en wisselende verkaveling op de mooiste plek van ‘s-Gravenzande. De luxe woningen zijn net allemaal even anders, maar vormen wel één geheel.

De eigentijdse twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s van Aan de Nieuwe Vaart liggen letterlijk op de grens van water en groen. De woningen liggen tussen een sprookjesachtige watergang en een ecologische zone. De luxe woningen zijn allemaal omarmd door groen. Door het gebruik van langs- en dwarskappen krijgt de buurt een divers kappensilhouet.