Afgelopen 13 april hebben wij met veel plezier Aan de Nieuwe Vaart op het Westlands Woonevent gepresenteerd. Een kleinschalige villawijk met enkel twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen en de vragen en opmerkingen worden zoveel mogelijk meegenomen met de laatste voorbereidingen voor de start verkoop. De verkoop van Aan de Nieuw Vaart zal begin juni starten!

 

Projectbord

Recent hebben we het projectbord geplaatst op de hoek van de Nieuwe Vaart en de Rijnvaartweg. Via deze toegangsweg rijdt u straks naar uw woning, mooi gelegen tussen de ecologische zone en het water van de Nieuwe Vaart.

 

Wonen midden in het groen

Aan de Nieuwe Vaart maakt onderdeel uit van het Waelpark. Een uitgestrekt gebied dat in het zuiden wordt begrensd door de Naaldwijkseweg en zich tussen de Poelwatering en Dijckerwaal naar het noorden uitstrekt tot aan de Poelmolenweg. Zeer kenmerkend voor het Waelpark is het groene karakter, onder andere door de ecologische zone die langs de woonbuurt Aan de Nieuwe Vaart zal lopen en onderdeel is van de Poelzone. De Poelzone is een langgerekt natuurgebied in Westland met weelderige oevers, vispaaiplaatsen en recreatieve wandel- en fietspaden. Een schitterend gebied om in te wonen én te recreëren.