Pal naast de Nieuwe Vaart in ’s-Gravenzande verrijst een uniek op zichzelf staande buurt. Met een eigen toegangsweg en met slechts 39 woningen onderscheidt het zich van de overige nieuwbouw. Tussen een sprookjesachtige watergang en een ecologische zone staat straks een rijk palet aan villa’s. De luxe woningen zijn net allemaal even wat anders, maar vormen wel één geheel. De tuinen liggen mooi op de zon en afwisselend aan de buitenzijde of tussen de woningen in. Dit geeft Aan de Nieuwe Vaart een afwisselend en groen silhouet. De architectonische diversiteit wordt benadrukt door het afwisselende gebruik van verschillende kapvormen en kleuren baksteen.

Meer dan het wachten waard!

In deze kwalitatieve hoogwaardige wijk zijn de twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen omgeven door water en groen. Sfeervol buiten wonen op de mooiste plek van ’s-Gravenzande! Hier kun je voortreffelijk wonen in de woning van je dromen. Op deze landelijke locatie, dichtbij zee, ervaar je rust en vrijheid door de ruime en wisselende verkaveling. De kavels liggen gunstig waardoor je heerlijk in je eigen tuin kunt genieten van de zon en het weidse uitzicht. Bovendien ben je met de duurzame oplossingen in de woning in staat om in je eigen energiebehoefte te voorzien. Je bent niet afhankelijk van een collectieve warmtevoorziening.

Deze plek aan de Rijnvaartweg is zeer toegankelijk dankzij een eigen ontsluitingsweg. Met de fiets zit je zo op het strand of in de oude dorpskern van ’s-Gravenzande met alle voorzieningen bij de hand. Horeca, shoppen of een bezoek aan het theater. Het kan hier allemaal!  In dit woongebied trek je er makkelijk op uit en geniet je van al het moois wat de natuur te bieden heeft.

Planning

Er wordt hard gewerkt aan de twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s Aan de Nieuwe Vaart. De verwachting is in de tweede helft van mei te starten met de verkoop van fase 1.

De twee-onder-een-kapwoningen hebben een riant woonoppervlak van minimaal 165 m2 GBO met vrij op naam prijzen van € 539.000,-. De vrijstaande villa’s hebben mooie grote raampartijen en een woonoppervlak van minimaal 175 m2 GBO. De vrij op naam prijs van de vrijstaande villa’s is € 675.000,-. Iedere woning heeft een eigen garage en de mogelijkheid om op eigen terrein twee auto’s te parkeren.

De start bouw van de woningen is gepland in het vierde kwartaal 2019.